Hva menn ikke bør gjøre på restaurant

Menn, menn, menn. Dere er helt fantastiske vesener som vi kvinner ikke kunne levd uten, hvor mye vi enn påstår at en verden uten dere ville vært ok innimellom. Vi elsker dere for høyt for det. Jeg har likevel lyst å dele noen misserable moments jeg har hatt med dere gjennom mitt yrke som servitør. Det er vel klart og tydelig at menn+rikelig med alkohol= ikke alltid er en fulltreffer.

Alkohol kan virkelig plukke frem en t-rex i hver en unicorn, og disse sanne historiene er et bevis på dette. Jeg er ikke ute etter å kjefte med pekfingeren. Jeg vil bare gi noen hint om når det kanskje muligens har gått litt for langt, slik at dere vet det, spesielt nå i disse tider da man gjerne drikker mer enn vanligt 🙂

Here we go:

Kjære mann.

1. Når jeg nekter deg flere Sambucashots er det rett og slett fordi det tuter Sambuca ut av ørene dine. Du har heller ikke større sjanse for å få en til når du kaller meg j#vla f#tte og i tillegg er så mandig at du må gå på do og skrike litt fordi du syntes at jeg var så slem. Det er vanskelig å vite om man skal synes synd på deg, eller flire av deg.

2. Når du i 50-årene på en sliskig måte spør meg (som da var 23 år) om jeg som har så flott rødt hår også har rødt hår.. you.. know.. where, down there.. Det er selvfølgelig ikke ok å spørre din servitør om dette uansett hvor gammel du er, men av en eller annen grunn får jeg goosbumps når eldre herrer med giftering kommer med slike sjarmerende spørsmål mens jeg heller opp vinen deres.

3. Når du i det servitøren (en gammel kollega) skal sette ned maten din forrann deg, biter deg fast i hennes underarm slik at jeg nesten må sende henne på legevakten for å ta stivkrampssprøyte. Hmm… Når jeg rasende spør deg hva i h#lvete du tenkte med der, og du svarer at du er en vampyr (!?), vil jeg ikke påstå at dette er et godt nok svar. Du vil bli bedt om å betale for deg, tipse servitøren mer enn nok, og aldrig komme tilbake til restauranten igjen.

4. Når du føler at du har drukket x antall halvlitere og blæren begynner å bli sprengt: besøk mer enn gjerne vår herretoalett. Ikke gå ut av restauranten og sleng fram tisseluren forran våre panoramavinduer hvor barnefamilier sitter og spiser. Det finnes en grense for hva foreldrer må forklare for sine barn.

5. Det er heller ikke å foreslå å vingle inn i restauranten dritings og spørre om du kan få kjøpe en flaske Jack Daniels, hvor du rekker fram hånden full med enkroninger. Det kan bli litt flaut for deg når du i tillegg har klart å vingle inn kl. 19.00, som ofte er den tiden da restauranten er stappfull.

6. Husk også at bare fordi jeg er hyggelig med deg, betyr ikke det at jeg synes at du er et sexdyr fra en annen planet og har lyst å være med deg hjem etter at min vakt er ferdig. Det hjelper heller ikke å ringe restauranten 7 ganger etter at du har forlatt stedet for å spørre om jeg virkelig ikke har lyst. Tro meg. Jeg har virkelig ikke lyst. Min jobb er å være hyggelig mot alle gjester. Det betyr ikke at jeg har lyst å kle av deg alle klærne.

7. Jeg anbefaler ikke å nype servitøren din hardt i ræva i det hun heller opp vin til deg, slik at vinen skvetter ut over hele bordet. Og det vil ikke hjelpe at din kompis (etter at jeg har gitt deg en overhøvling av de styggeste orden jeg har i mitt vokabular) vil at jeg skal forstå hvorfor du gjorde slik, du har jo trotts alt vært på havet i 5 måneder og ikke fått føle en kvinne på leeeenge.

Dette er selvfølgelig bare noen av alle de opplevelser jeg har hatt som servitør med dere stødige menn opp gjennom årene. Jeg vil tillegge at jeg like gjerne kunne ha gjort en liste med fulle kvinnfolk også. Men i denne omgang følte jeg for å tipse mannfolkene hva de ikke bør gjøre under sesongens julebord 🙂

God Jul på er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s